Kortingscode Front Runner 2016

  • Korting op schoenen bij Front Runner

    Vraag de gratis klantenkaart aan en spaar bij elke bestelling voor korting op schoenen bij Front Runner.

    Actie is verlopen

Kijk snel of er een geldige kortingscode Front Runner 2016 gevonden is. Front Runner heeft winkels in diverse grote steden waaronder Amsterdam en Rotterdam. Heb jij een mooi paar schoenen gezien in een van de winkels, dan kan je ze ook aanschaffen via de webshop. Je vindt er meer dan 500 paren schoenen in diverse prijsklassen.

Goedkopere schoenen kopen doe je uiteraard met een kortingscode Front Runner 2016. Er zijn ook op nog andere manieren  voordelen te behalen bij Front Runner. De eerste mogelijkheid om aan een kortingscode te komen is lid te worden van de nieuwsbrief. Verder kan je ook de spaarkaart van Front Runner aanvragen. Ben jij een vaste klant bij deze winkel, dan kan je bij elke bestelling korting opsparen. Elke 20 euro uitgegeven levert 1 euro korting op een volgende bestelling. De kortingskaart kan je aanvragen op de site, onder het kopje connect card. Ook met een CJP pas kan je korting krijgen in de webwinkel. Lees ook het laatste fashion- en schoenennieuws op het blog van Front Runner. Soms vindt je er trendy sneakers die je in geen andere winkel zult terugvinden. Ook heeft Front Runner in het verleden een aantal kortingsacties gehad in samenwerking met Groupon.

Naast schoenen kan je ook kleding en andere accessoires aanschaffen bij Front Runner.  Wat dacht je van een nieuw cap of hat van de merken Carhartt of Mitchell & Ness. Voor in de zomer een korte  broek of zwembroek.  Verder vindt je er boxershorts, sokken maar ook zonnebrillen.  Koop dus niet alleen nieuwe schoenen maar ook een hele nieuwe outfit. Heb je een favoriet kledingmerk, in enkele kliks zie je het aanbod van dit specifieke schoenen- of kledingmerk.

Bij Front Runner kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Ruilen kan je tot 100 dagen na aankoop doen. Het terugsturen van een nieuw paar schoenen is bovendien geheel kosteloos. De klantenservice kan je bereiken via het telefoonnummer: 030-21 92 644. Natuurlijk kan je jouw vraag ook stellen aan de medewerkers in de winkels.

Ben jij een fervent hardloper, ook daarvoor zijn speciale schoenen te kopen, bijvoorbeeld van het merk New Balance. Ook voor de kleintjes onder ons heb je schoenen van New Balance. Ook mini trainingspakken van de bekende merken zijn volop verkrijgbaar.

Welke sneakers zijn in de mode voor het jaar 2016. Daar is geen passend antwoord op te geven omdat smaken verschillen. Net als vorig jaar zijn de wedge sneakers in de mode. Ook zwart wit gekleurde sneakers vindt je terug bij veel schoenenwinkels. Andere kleuren die ‘in’ zijn pasteltinten en felle neon kleuren. Voor een volledig overzicht van de schoenentrends van 2016 kunt u het beste even kijken op een van de vele mode weblogs die er zijn. Ben je nog op zoek naar andere schoenenwinkels, kijk dan vooral eens bij de andere winkels op onze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*